”Min trovärdighet hos er må vara på botten men jag kommer att kämpa för att bygga upp den”

Jag var 15 år gammal när vi tog bössan från gatumusikanten. Jag var totalt dum i huvudet och vet mycket väl att det inte finns något försvar för det jag gjorde. Det var vidrigt gjort av mig men det är inte den människan jag är i dag. Mina värderingar har ändrats och i dag lämnar jag pengar till dessa människor så fort jag har kontanter på mig.

Jag var 16 år gammal när ofredandet mot mannen skedde. Vi hade en bråkig historia och om än även det var genomvidrigt av mig så har historien kryddats på bra mycket. Ofredandet mot en kvinna som ni nu anklagar mig för stämmer alltså inte, vilket ni bör veta då ni ständigt refererar till domen.

Jag var 17 år gammal när händelsen med de två tjejerna utanför McDonalds inträffade. Jag erkände i rätten att jag hade spottat en cheeseburgare på dem men jag erkände ingenting annat och det finns en anledning till det. Jag har publicerat bilder som hintar om vad jag menar. För övrigt så stämmer det inte att jag är dömd för kvinnomisshandel eller kvinnofridskränkning trots att det basunerats ut på diverse mansrättsbloggar och rasistiska nättidningar.

Jag fyller 21 år om mindre än två månader. Människan jag var förr är inte människan jag är i dag. Jag förstår att ni tycker att det är helt åt helvete att jag skrivit om de ämnen jag gjort, särskilt med min historia, men förklaringen ligger i den här meningen. Det är historia och det är inte den människa jag är nu. I dag vet jag så mycket bättre och anledningen till att jag skrivit de texter jag skrivit är inte för att plocka politiska poäng eller framställa mig själv i bättre dager, utan för att jag helhjärtat tror på det budskap jag försökt framföra. Jag förstår att det var dumt av mig att mörka mitt förflutna och otroligt naivt av mig att tro att det inte skulle komma fram, men det ändrar inte kvinnosynen jag har i dag.

Jag har haft ett struligt liv och jag har likt många andra gjort dumma saker. Som tur är har dessa misstag givit mig något och på vägen har jag blivit en bättre människa. En människa som rasister och en hel drös andra människor försökt sudda ut och ersätta med den personen jag var innan jag ens blev myndig.

De senaste dagarna har jag fått motta en rad mordhot, både mot mig och min omgivning. Mitt nummer och övriga personuppgifter är överallt på nätet och det har trillat en rad minst sagt oönskade samtal och sms från okända människor. Folk har beställt saker i mitt namn, önskat livet ur mig och bett mig åka hem till mitt hemland (vad nu det är). Detta är samma människor som skrivit dessa artiklar om mig och hårdvinklat dem. Artiklar som ni sedan spridit.

Ingen av er känner till historien bakom någon av de två sista händelserna (den påstådda misshandeln och ofredandet mot mannen) och det gör uppriktigt ont i både mig och mina vänner (som känner till de rättfärdiga historierna) att folk kan vara så pass vidriga som de är. Överallt på nätet finns mina domar upplagda, namn och nummer på mina nära och kära, tips på olika adresser i Stockholm jag kan tänkas bo på (mina vänners) och en hel del annat med hopp om att skada mig både fysiskt och psykiskt. Det sprids lögner och folk skriver historier om mig som inte ens har hänt enbart för att förstöra.

Jag är fortfarande en stolt feminist och jag kommer fortsätta att vara det. Min trovärdighet hos er må vara på botten men jag kommer att kämpa för att bygga upp den. Mer än så kan jag inte göra.

Jag ber er vänligt att sluta med det ni håller på med. Handlingarna ni tar upp och skiten ni gräver fram är flera år gammalt och representerar inte på något sätt den jag är i dag. Det finns en gräns över hur mycket en enda människa kan ta.

blogstats trackingpixel

28 reaktion på “”Min trovärdighet hos er må vara på botten men jag kommer att kämpa för att bygga upp den”

 1. du kan ju också se det som en bra sak att folk går på offensiven på folk som blir dömda för sånt här (hur det nu än ligger till) alltså att samhället inte ställer sig passiva till misogyni och motverkar normaliseringen till det. så strukturellt sett så är det bra att folk går till anfall pga sådana här domar (även om det nu inte verkar stämma) så gråt inte nu gbn, tänk på dem som faktiskt BLIR utsatta.

 2. Jag känner inte dig men tycker att det är otroligt starkt gjort av dig att ta upp detta. Man är inte samma person som man var för flera år sedan, så jag håller med om att personerna som försöker svartmåla dig är helt fel ute om de tror att så är fallet. Tycker du är svinduktig som tagit dig dit där du är idag. Fortsätt kämpa och ignorera alla som försöker trycka ner dig, de förtjänar inte din uppmärksamhet eller rädsla.

 3. Så mannen du slog på bussen i Gävle för ca. 2 år sedan, som fick dig avkastad har alltså inte hänt, trots att jag satt på den bussen och såg det hända? 🙂

 4. följt dig på twitter jättelänge. Fick direkt ont i magen när jag såg hur hela twitter rasade och tom ”kända” twittrare som tex spridit dina artiklar nu vände sig emot dig. Ville iaf bara önska att allt lugnar ner sig och hoppas att allt blir bra, massa kramar till dig.

 5. Kämpa vidare touzari, alla kan göra ngt fel ngn. Personer som försöker att svartmåla dig är avundsjuka på dina framgångar inget annat.

 6. Ska man anklaga halvs Sveriges befolkning för kvinnohat bör man själv ha ryggen fri, din hycklare. Med din kulturella bakgrund är ditt beteende inte alls överraskande. Din egen självbild verkar vara helt frikopplad från ditt eget beteende.

 7. Återigen en vårdslös behandling av sanningen. Mohamed är dömd för misshandel, visserligen mot sitt nekande, men med vittnesmål som belägger uppgifterna. Mohamed misshandlade en kvinna. Alltså är Mohamed dömd för kvinnomisshandel. Var har påståtts att du är dömd för kvinnofridskränkning?

  Vem har anklagat dig för sexuellt ofredande av en kvinna? Det har redan från början stått klart att det var en man du antastade den där kvällen på bussen. Och på vilket sätt har historien kryddats?

 8. Du är så fantastisk som vågar erkänna att du är sådär hemsk och vidrig som alla män är innerst inne. Det visar på feministisk insikt. Du kommer aldrig kunna bli en lika fin och god människa som vi tjejer är, men det första en måste göra som kille är och erkänna hur hemsk och vidrig en är.

  Pepp

 9. Ärligt talat. Rasisteliten på nätet skiter i dina domar. De är intresserade av dina domar eftersom de vill misskreditera din politik. De kan ju nämligen inte bemöta det du säger med fakta och dylikt. Därför sysslar de med smutskastning.
  Sen kallar de samma form av smutskastning mot deras egna SD-politiker för mobbning. Förvirringen är stor i de högerreaktionära lägren.

  Stå på dig, ta ej skit. Håll dig till det du kan och radera trollen.

 10. Hat du svårt att räkna? 2012-2014 är inte 3år ska man försöka fina till sin smutsiga bakgrund som svin bör man vara 100% ärlig annars ser folk igenom än och tycker bara man är pajas

 11. Hej jag ber sig vänligt att sluta hålla på och bette dig brottsligt i mitt land! Att du inte blivit utvisad har jag ingen förståelse för och man kan ju hoppas på att du visar lite civilkurage och åker tillbaka till ditt hemland! Om du väljer att stanna så sluta trakassera landets medborgare och om du nödvändigtvis måste få ut lite aggressioner välj någon man att göra de på helst i samma storleksordning:)

 12. Saken är ju den att du skriver på ett sätt där du fördömmer folk med ett visst beteende väldigt hårt och att det sen visar sig att DU har haft sådan och värre beteende bara för några år sedan borde väl till och med DU förstå…
  Jag tycker också du verkar vara en jävla psykopat…. du ventilerar utan att reflektera… sopa, ful är du också

 13. Du är helt sjuk i huvudet… Och dehär är inte de värsta du gjort heller, för att de vidrigaste du skrivit på sociala medier är det du skrev om Zlatan.. Helt sjukt!
  Jag ber dig vänligen sluta med de du håller på med 🙂 #sopa

 14. Ja, hur känns det nu? Hoppas vi aldrig få se ditt patetiska arsle på nätet igen. Alla vet att du skriver den feministtramset och genusskiten enbart för att bygga upp en image som en hipp 20-åring. Ett tips är att inte spotta mat i folks trynen om du vill ligga. 😉

 15. Du är en fin människa. Alla har gjort dumma saker, mer eller mindre. Att du idag ser bak på det och själv säger att det är handlingar du inte längre står för och att det inte är den personen du är idag räcker gott och väl. Stå på dig – önskar dig allt gott i livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.